Menukort – ad libitum

I Mellemøsten er der tradition for at man spiser mange mennesker sammen og typisk med brød som bestik.

Her i madhuset kan du følge traditionen eller bruge bestik.

Det er helt op til dig – ligesom det også er helt op til dig at vælge mellem vores mezze (mange små retter) ud fra vores vælg-selv ad libitum. Her bestiller man til hele bordet på en gang og er det ikke nok, så tager man blot turen igen og igen.

Med friheden til at vælge selv følger også et ansvar – bestil derfor kun det, du kan spise op, så vi undgår madspild.

Priser

Aften: 16-22 / 299 kr.

Børn 3-11 / Halv pris

Børn u/3 år / Gratis

Spis dig mæt med ad libitum i vores mezze restaurant

Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster det populære ad libitum-koncept på vores mezze restaurant. Vores ad libitum-koncept giver en god mulighed for at smage på en bred vifte af lækre gourmetretter og få en følelse af rigtig værdi for pengene. Og så kan du også spise lige så meget, som du ønsker, uden at du skal bekymre sig om ekstra omkostninger eller begrænsninger på mængden af mad. 

Ad libitum-konceptet er også en god mulighed for at prøve nye retter og smagskombinationer, som du måske ikke ville have valgt, hvis du kun skulle bestille en enkelt ret. 

Hos Mezz går libitum-konceptet og social dining ofte hånd i hånd, hvor gæsterne nyder og deler maden sammen og går på opdagelse i de forskellige smagskombinationer. 

Leder du efter den bedste social dining i København og omegn? Så kom forbi vores mezze restaurant og prøv vores ad libitum-koncept. Vi glæder os til at byde dig indenfor. 

Hvilke retter kan jeg smage med ad libitum-menuen?

Vores ad libitum-menu rummer et hav af lækre, saftige og eksotiske retter. Prøv vores linsesuppe, vores libanesiske og tyrkiske salater med masser af friskhed, kolde mezze-retter som lækker humus, tzatziki og baba ganoush eller grillet kalvemørbrad, små krydrede kafta-frikadeller af okse- og lammekød, kyllingespyd eller nuggets.  

Menuen rummer også et hav af varme retter som falafel, friteret blomkål, kongerejer, halloum-fritter, batata harra og sprøde pommes frites, som du kan toppe med mange forskellige slags saucer og dips med mezze-brød og hvidløgsbrød med ost og frisk persille.  

Og glem ikke desserten, som står på ghazel el banet (vaniljeis med pistaciecreme og mellemøstlig candyfloss) eller dagens friskbagte kage. +29kr.

Du kan også smage vores friske frozen drinks, som passer helt perfekt til vores retter. Prøv f.eks. vores frugtige drikke som Mint Me med knust is, lemonade og frisk mynte, Fab & Fruity med jordbær, ananas, mango og hyldeblomst eller vores jordbærshake med flødeskum. Eller forkæl ganen med en oreo shake eller en lækker iskaffe. Mulighederne er mange, og alle drikke passer fænomenalt til vores retter. 

Du kan selvfølgelig også vælge mellem vores andre kolde drikke som hjemmelavet ayran eller en øko æblemost eller nyde en lækker kop kaffe eller varm chokolade. 

Hvordan fungerer ad libitum-konceptet?

Vores kyndige personale står klar med vejledning omkring alt fra indhold til mængde, hvis du får brug for det undervejs. Vi vil nemlig gerne sørge for, at vores gæster får den bedste oplevelse og nyder vores mad til fulde. 

Når du vælger vores ad libitum-menu, får du udleveret en menu, hvor du kan krydse alle de ting af, du gerne vil smage. Vil du gerne se, hvordan retterne ser ud? Så kan du scanne QR-koden på menu-kortet. 

Når du har valgt de retter, du gerne vil prøve, laver og serverer vi maden helt frisk til dig. Og vil du gerne have mere, kan du blot bestille igen. Vi vil dog gerne undgå mad- og ressourcespild, og derfor gør vi opmærksom på, at uspiste serveringer koster 49,- pr. anretning.