Menukort

Se vores introvideo her

Ad Libitum

A'la carte & drikke

Autentisk, mellemøstlig mad – family style

I Mellemøsten er der tradition for fælles madoplevelser, hvor mange mennesker spiser sammen og typisk med brød som bestik. Her i madhuset kan du følge traditionen eller bruge bestik. Det er helt op til dig – ligesom det også er helt op til dig at vælge mellem alle vores autentiske mezze (mange små retter) ud fra vores vælg-selv ad libitum. 

Priser

Aften: 16-22 / 299 kr.

Børn 3-11 / Halv pris

Børn u/3 år / Gratis

Gå på opdagelse i vores smagfulde menu

Vores menu er kendetegnet ved kreative og innovative smagskombinationer, der er inspireret af forskellige regionale køkkener fra Mellemøsten, og som altid tager udgangspunkt i opskrifter fra familier – og ikke klassiske kommercielle opskrifter fra nettet.  

Vi er altid på jagt efter nye og spændende måder at præsentere de klassiske mellemøstlige retter på, og vores menu er derfor en helt unik oplevelse for vores gæster. Så leder du efter en restaurant med mellemøstlig mad i København og omegn, så husk at kigge forbi vores restaurant i Ballerup.  

Prøv vores unikke vælg-selv ad libitum-koncept

Med vores ad libitum-koncept bestiller du til hele bordet på en gang, og er det ikke nok, så tager du blot turen igen og igen. Det betyder, at du kan prøve mange forskellige retter, og at du kan bestille mere af de retter, du elsker. Ad libitum-menuen giver dig mulighed for at skræddersy dit eget måltid og give dig den ultimative fleksibilitet, hvor du kan gå på opdagelse i autentisk mellemøstlig mad fra mange forskellige regioner i Mellemøsten. Med friheden til at vælge selv følger også et ansvar – bestil derfor kun det, du kan spise op, så vi undgår madspild. 

Er du nysgerrig på vores ad libitum-retter? Du kan se hele ad libitum-menuen her. 

Vi glæder os til at tage varmt imod dig i vores restaurant i Ballerup, og til at vise dig vores store udvalg af autentisk, mellemøstlig mad. 

Prøv vores a’la carte og drikke

Vores a’la carte-menu giver dig mulighed for at vælge præcis, hvad du ønsker at spise, og du kan tilpasse dit måltid til dine personlige præferencer og behov. 

Hvilke retter kan jeg smage med a'la carte-menuen?

På vores a’la carte-menu kan du smage de samme retter som ad libitum, bare med lidt ekstra lækre tilføjelser.  

Se hele vores a’la carte-menu her.