Ramadan

Autentisk, mellemøstlig mad til din ramadan

Skal vi stå for at lave lækker, autentisk og smagfuld mad til din ramadan? Hos Mezz vil vi gerne sørge for det hele, så du og din familie kan nyde vores mad uden at skulle tænke på noget som helst andet. Derfor har vi lavet den perfekte løsning til din ramadan, hvor vi står for det hele, så du kan nyde tiden med familien.

Uanset om du har en stor familie, eller om I er en mindre gruppe, kan vi skræddersy et særligt måltid til jer. Vi tager også hensyn til eventuelle kostrestriktioner eller præferencer og tilbyder vegetariske og veganske muligheder. 

Udfyld kontaktformularen her, så vi kan lave et fantastisk måltid til dig og dine kære.

 

Vi sørger for det hele

Vi forstår vigtigheden af at tilbringe tid med familien og fokusere på bøn og refleksion under Ramadan. Når vi laver maden til dig, kan du undgå stresset ved madlavning og i stedet bruge mere tid på at skabe meningsfulde øjeblikke med dine kære. Nyd måltidet i vores hyggelige restaurant, eller få det leveret hjem til dig. Vi sørger for at levere direkte til din dør, så du kan læne dig tilbage og nyde et velsmagende gourmet-måltid uden alt besværet. 

Vores erfarne kokke tilbereder traditionelle og autentiske mellemøstlige retter, der repræsenterer den ægte smag af Ramadan. Vores menu vil forkæle jer med et udvalg af smagsoplevelser, der passer til enhver smag og som er sunde og nærende. Så leder du efter en restaurant, der laver en lækker iftar menu i København og omegn, så hjælper vi dig hellere end gerne med et lækkert måltid for din familie og venner. Og når Eid nærmer sig, er vores restaurant også det perfekte sted at bestille din festlige eid mad. Vi forstår vigtigheden af denne glædelige lejlighed og tilbyder en bred vifte af retter, der passer til dine Eid-festligheder.  

Mellemøstlig mad af høj kvalitet

Hos Mezz går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad, og vi bruger kun de bedste og friskeste ingredienser til at skabe vores retter, som er lavet helt fra bunden. Vi har en kreativ og innovativ tilgang til klassiske mellemøstlige retter, som er baseret på familieopskrifter og derfor smager ekstra godt. Vi lover, at hver bid vil forkæle jeres smagsløg med autentiske og kraftfulde smagsnuancer. 

Vil du vide mere?

Lad os være en del af dine Ramadan-fejringer, og kontakt os i dag for at høre mere, ved at udfylde ovenstående kontaktformular.  

Vi glæder os til at sørge for, at din Ramadan og Eid bliver fyldt med glæde, fællesskab og velsmagende mad.